Året 2020
En ny epok i Eksjö Konstförenings historia påbörjades. En ny fräsch styrelse valdes. Fyra ledamöter avgick i år (liksom 2019). Detta innebar att åtta nya styrelsemedlemmar fick ta nya tag. Under det kommande året planerades fyra utställningar i de fina lokalerna på Eksjö Museum. Tyvärr kunde endast två av utställningarna genomföras på grund av de rådande omständigheterna av Covid 19 pandemin. Även de planerade konstrundorna till Västervik och Bohuslän kunde inte genomföras. Förhoppningsvis kan resorna genomföras 2021.

Under 2020 - 2021 kommer Eksjö museum att stå inför stora besparingar. Museet kommer därför att ta inträde fr.o.m. januari 2020. Under vinterhalvåret 15 september - 15 maj har alla medlemmar i Eksjö Konstförening fritt inträde. Medlemslistan kommer att finnas i receptionen och troligtvis måste du tala om att du är medlem. Missar du detta måste du betala 50 kronor. Vernissagedagarna är det däremot fritt för alla att gå in!

Vill du få reda på allt som händer inom Konstföreningen?
Då är det säkrast att du ger oss din e-postadress! Det är på e-postadressen som vi skickar ut senaste nytt. Där kan du också snabbt anmäla dig till våra olika arrangemang.
Föreningen har en ny e-postadress: info@eksjokonstforening.se

Vi är idag närmare 530 medlemmar i Eksjö Konstförening! Vi vill tacka er för att vi har en levande förening, tacka våra annonsörer och Eksjö kommun och övriga som på olika sätt hjälpt oss att kunna bidra på vårt sätt i kommunens kulturliv!
Väl mött, till konståret 2020!

Styrelsen för
Eksjö Konstförening